Mmmm..... cookies...

20. november 2019

TV pakker og internet 

Info om Yousee / Discovery efter 1/1-2020 samt orientering om at der samtidigt er åbnet op for øvrige internetudbyder via Yousee-antenne anlæg


Yousee-pakker:

 

Regionskontoret fårdiverse forespørgsler angående tv-pakker fra Yousee efter 1/1-2020 hvor Discoverys kanaler udgår af de forskellige tv-pakker.

 

Nedenfor opsummeres lige lidt hvad der er op og ned i denne sag:

 

Hvad sker der lige nu mellem Discovery og YouSee,

 

 • www.yousee.dk/tv2020  her kan ses YouSee´s version af historien, underbygget med fakta og sitet opdateres løbende. Et godt sted at holde øje med. (her kan der findes svar på mange spørgsmål)
 • https://digitalt.tv/sportsrettigheder  her kan ses de faktiske rettigheder som de enkelte tv kanaler har i dag
         

Der er ingen tvivl om at specielt fodboldkanalerne koster en del og det er derfor Yousee’s opfattelse at tv-markedet er alt for dynamisk/ og udviklingen og efterspørgslen kan ikke længere baseres på grund-/mellem- og fuldpakke.

 

Dette har medført at Yousee fremrettet satser på at tv-udbuddet skal baseres på en Blandselv-løsning hvor beboeren som udgangspunkt har en grundpakke, og så selv vælger tilkøb af ekstrakanaler og streamings muligheder.

 

For samtlige afdelinger med Yousee er det dog gældende at:

 

 • Der er ingen tv-pakkepligt hos Yousee, og det er de enkelte beboer frit for at afmelde nuværende pakke hos Yousee

 

 • Det er fortsat muligt at vælge grund-/mellem-/fuldpakke

 

 • Der kan eventuelt vælges en Blandselvløsning med henholdsvis 10 point = prisen på mellempakke eller 36 point= prisen på fuldpakken. Tilmelding til blandselvløsninger skal ske direkte til Yousee, der efterfølgende giver regionskontoret information herom

 

 • Ændring af tv-pakke skal fortsat meddeles regionskontoret seneste den 12. i måned før ikraftsættelsen kan ske den efterfølgende måned

 

 • Yousee har meddelt uændret pakkepriser for 2020, men regulering kan forekomme efterfølgende

 

 

Flere internetudbyder:

 

 • Yousee har åbnet op for at deres anlæg kan anvendes af øvrige udbyder af internet

 

 • Fordelen herved er at øvrige internetudbyder kan købe sig ind på Yousee eksisterende netværk, og at man ikke er bundet til Yousee-abonnement.

 

 • På hjemmesiden tjekditnet.dk kan beboerne selv se hvilken selskab/udbyder der kan leverer internet til de enkelte lejemål

 

 • Ulempen herved er, at der samtidigt er åbnet op for at øvrige internetudbyder kan rette salgshenvendelse til de enkelte beboer i de forskellige afdelinger, og dette kan vi desværre ikke forhindre.

 

 

Boligselskabet Holstebro skal fastslå, at BSH ikke udleverer adresseoplysninger til internetudbyder, dette tilkøber de sig på anden vis.

 

Samtidigt der det vigtigt at fastslå, at BSH ikke anbefaler den ene mulige udbyder fremfor anden selvom det godt kan se således ud er det salgsmateriale der fremadrettet fremsendes.

 

 

 

 

Håber at ovennævnte kan belyse udviklingen på TV- og internetområdet.