Mmmm..... cookies...

Trivselshuset

Trivselshuset er Trekantens flotte beboerhus.

Trivselshuset er det moderne forsamlingshus for beboerne i Trekantområdet i Holstebro.

På hjemmesiden http://trekantenholstebro.dk/trivselshuset kan du læse mere om huset og de mange muligheder dette rummer. Du bør også tjekke aktivitetskalenderen og se de mange spændende aktiviteter. 

Trivselshuset er på 676 m2 og ligger på Asagårdens Boldbane, Asagården 55A, 7500 Holstebro. Aktiviteterne i huset er centreret omkring det centrale torv, hvor man kan sidde og nyde en kop kaffe og lidt spiseligt fra kiosken, mens man f.eks. læser dagens avis. I den tilstødende TV-stue, som kan lukkes af med en foldedør, kan man i sofagruppen slappe af til én af de ca. 40 TV-kanaler. Rundt om torvet findes de mange aktivitetsrum. I mødelokalet tilbyder vi 4 dage i ugen lektiehjælp. Der er desuden Åben Rådgivning for 2-sprogede, Kreativ Gruppe, Perlesyning… (se ”Ugeskema”).

I IT-rummet kan du reservere en computer for en halv time ad gangen eller spille Playstation på de 2 maskiner. Vi har i huset trådløst gæstenetværk, så det er også muligt at medbringe sin egen ipad eller bærbare PC. Ved siden af ligger det store værksted, hvor kun fantasien sætter grænser. Der er 3 høvlbænke, 3 symaskineborde med symaskiner og 2 hæve-/sænkearbejdsborde. I skabene er der fyldt op med håndværktøj, elektriske maskiner, sygrej, maling, lærreder, klippe-/klistregrej… Materialer skal man selv medbringe. 

Motionsrummet giver rig mulighed for at få sved på panden. Det er gratis for områdets beboere at bruge rummet, hvor der er løbebånd, 2 kondicykler, stepmaskine, romaskine, crosstrainer, mavebænk, motionsbænk, håndvægte, måtter og stor bold. Du kan selv medbringe musik på iphone eller til CD-afspilleren. Bliver du lidt for svedt, kan du klæde om og tage bad i de 2 omklædningsrum. 

I kiosken kan du købe sportsbolle, miniburger, pizza, kyllingeflute, boller med ost/pålæg, toast, kaffe, te, varm chokolade, sodavand, is og slik. Vi tilbyder desuden af og til gratis frugt. Priserne er absolut overkommelige. 

Hos beboerrådgiver Ivan Frederiksen, kan du få information, råd og vejledning. 

Kig ind – det vil du ikke fortryde. 

Find os på Facebook:
www.facebook.com/Trivselshuset