Mmmm..... cookies...

Trivselshuset

Dit medborgerhus tæt på dig

Trivselshuset er forsamlingshus for beboerne i Trekantområdet i Holstebro – kommer du udefra er du også meget velkommen. Formålet med huset er at skabe en base for positive fællesskaber. Her er fokus på møder mellem mennesker uanset hvor man kommer fra, på tværs af etnicitet, religion og social status.

 

Huset fungerer ikke som gildesal og kan ikke lejes ud til diverse private fester.

 

Trivselshuset drives som en forening og ledes af en bestyrelse der består af beboerdemokrater fra de tre boligselskaber NordVestBo, Lejerbo og BSH samt lederen af Den Boligsociale Helhedsplan. Bestyrelsen sikrer at huset helt overordnet fungerer og udvikler sig. Lederen af Helhedsplanen koordinerer de aktiviteter der foregår i huset.

 

Trivselshuset er på 676 m2 og ligger på Asagårdens Boldbane, Asagården 55A, 7500 Holstebro.

 

Aktiviteterne i huset er drevet af frivillige beboere samt foreninger og derudover har Den Boligsociale Helhedsplans medarbejdere også base i huset. Der er tilknyttet et Serviceteam til huset, som både består af frivillige, lommepengejobbere og fleksjobansatte. De tager sig af at betjene kiosken og lave kaffen. Er der ikke en fra Serviceteamet til stede, er kiosken lukket. I kiosken kan du købe en let frokost, kaffe, te, varm chokolade, sodavand, is og slik. Priserne er absolut overkommelige.

 

I huset er det muligt at komme og nyde en kop kaffe og lidt spiseligt fra kiosken, mens man f.eks. læser dagens avis eller får en hyggesnak med andre der er i huset. Rundt om det centrale ”torv” findes de mange forskellige aktivitetsrum – undervisningslokale, mødelokaler, IT-rum, værksted og fitnessrum. Det er gratis at bruge motionsrummet, hvor der er løbebånd, 2 kondicykler, stepmaskine, romaskine, crosstrainer, mavebænk, motionsbænk, håndvægte, kettlebells, måtter og stor bold. Du kan selv medbringe musik på iPhone. Desuden er der et Mindfulnessrum med massagestol og en

vaskeægte bedstemorstue, hvor man kan hygge sig i sofaer og lænestole.  Vi kalder den ”Hyggen”.

 

Vi har i huset trådløst WIFI, så det er også muligt at medbringe sin egen iPad eller bærbare PC.

 

Hos de boligsociale medarbejdere kan du få information, råd og vejledning – se mere om dette under ”Hvad er den boligsociale helhedsplan?”.

 

Kig ind i dit beboerhus – det vil du ikke fortryde. Har du en ide til en aktivitet du ønsker at stå for, kontakt da lederen af Helhedsplanen, Anja Klok Schou på mail: anja@trekantenholstebro.dk


Find os på Facebook:
www.facebook.com/Trivselshuset