Mmmm..... cookies...

Spørgsmål og svar

Hvordan får jeg en lejlighed?
For at få en lejlighed skal du skrives op til boligerne og betale et opnoteringsgebyr på kr. 300,00. Du kan skrive dig op ved at gå ind på www.lejerbo.dk og søge på Holstebro.

Hvis du vil søge en ungdomsbolig, er det gratis at søge, men boligerne kan kun lejes af studerende, så længe de er under uddannelse.

Kommer jeg bag i "køen", hvis jeg siger nej til en bolig?
Nej, du mister ikke din plads på listen. Dog sætter vi dig inaktiv, så du ikke længere modtager tilbud, hvis du ikke svarer på tre boligtilbud i træk. Du mister stadig ikke din plads på listen, men du får ikke flere tilbud, før du igen har været inde og sætte din ansøgning aktiv.

Hvor er husdyr tilladt?
Hvis du går ind under boligsøgning og finder de afdelinger, du er interesseret i, kan du på den enkelte afdelingsside se, om det er tilladt at holde husdyr og hvilke.

Skal jeg betale for at være ansøger, når jeg er lejer i forvejen?
Ja, du skal betale et opnoteringsgebyr på kr. 300 for at blive skrevet op på den interne oprykningsventeliste.

Hvorfor rykker jeg både op og ned på ventelisten?
Din placering på ventelisten kan gå op og ned afhængig af, om de andre personer på ventelisten vælger at være aktive eller stille deres ansøgning i bero. Alle personer på ventelisten er dog placeret efter anciennitet (hvor længe de har stået på ventelisten.

Skal der indbetales et nyt gebyr, hvis jeg søger flere afdelinger eller hvis jeg vil rette noget?
Nej, det skal du ikke, så længe du søger blandt BSH's boliger.  Du kan rette i din opskrivning her. Du kan selvfølgelig også ringe til os, hvis du foretrækker det. Se vores kontaktinformationer her.

Hvordan får jeg at vide, hvilket nummer jeg har på ventelisten?
Vi oplyser ikke, hvilket nummer du står på ventelisten, da det giver et misvisende billede af, hvornår du kan forvente at modtage et boligtilbud. Alle vores boliger (på nær dem kommunen råder over) udlejes dog udelukkende efter anciennitet på ventelisten.

Hvorfor er min ansøgning slettet - jeg har ikke modtaget et girokort?
Desværre glemmer mange at oplyse os om deres nye adresse, når de flytter. Det betyder at vi ikke kan sende dem et girokort på årligt ajourføringsgebyr og de bliver derfor slettet fra ventelisten. HUSK derfor altid, at du skal meddele os din nye adresse. Se vores kontaktinformationer her.

Kan jeg søge om dispensation til at holde husdyr
Der kan ikke gives dispensation til at holde husdyr i en afdeling. Dog har personer med fysisk funktionsnedsættelse eller blinde og svagtseende personer, der er afhængige af et servicedyr, ret til at holde dette uanset bestemmelserne i husordenen. 

Det er afdelingens beboere, der på et afdelingsmøde beslutter husordenen for afdelingen, herunder tilladelse til at holde husdyr.